Belépés a foglaláshoz
Call Center: 06-1-4282-122
Turisztikai fesztivált rendeztek Alanyában május végén12. alkalommal rendezték meg Alanyában a turisztikai fesztivált.Immár 12. alkalommal adott otthont Alanya a turisztikai fesztiválnak. A rendezvényre május 26. és 29. között került sor, melyen idén Lettország volt a középpontban.
Különleges fesztiválnak adott otthont Alacati városaHarmadik alkalommal rendezték meg Alacatiban a Gyógynövény Fesztivált.Immáron harmadik alkalommal adott otthont a Gyógynövény Fesztiválnak Alacati, egy kis város az Égei - tenger partján. A rendezvény célja, hogy bemutassák, mi az eredménye annak, amikor Törökország gazdag kultúrája a természettel találkozik.
Hamarosan kezdődik az 5. Nemzetközi Antalya Homok Szobor FesztiválHamarosan kezdõdik az 5. Nemzetközi Antalya Homok Szobor FesztiválA Törökországban megrendezett fesztivál a legnagyobbak közé tartozik a maga nemében.
Hamarosan Abba koncert IsztambulbanHamarosan Abba koncert IsztambulbanIsztambulban ad koncertet a híres Abba együttes december 13 - án.
Jövőre rendezik az első Shopping Festet IsztambulbanJövõre rendezik az elsõ Shopping Festet Isztambulban2011 márciusában indul az első Istanbul Shopping Fest Isztambulban.

Törökország hotelek, repülőjegy, last minute akciós utak, online foglalás a legkedvezőbb árakon! Információk, hírek, érdekességek Törökországról. Törökország Online - a No.1 Törökország utazási portál.