Törökország - Érdekességek

A Hedef Resort Hotel *****

A Hedef Resort Hotel *****
A Hedef Resort Hotel ***** Törökország déli részén Alanya városától mindössze 12 km-re található. Hedef Resort Hotel *****
A szálloda 2006-ban épült a tengerpart mellett, 21.000 négyzetméteren, összesen 530 szobával rendelkezik. A hotelben standard, és suite szoba választható, előbbiek 26 négyzetméteresek, televízióval, légkondícionálóval, széffel, külön fürdőszobával felszerelve. Utóbbiak 56 négyzetméteresek, felszereltségük egyezik a standard szobákéval.

hedef

A szálloda madártávlatból


A szállodában többek között lobby, bár, egy központi, és több á la carte étterem is található, az ellátás ultra all inclusive 00.00-24.00 óra közöt. Térítés ellenében igénybe vehető WiFi a lobbyban, orvosi ellátás (meghatározott időpontokban), fodrászat, szépségszalon, mosoda, konferenciaterme. A szálloda kertjében több medence is található.

medence

Egy ilyen medencének nehéz ellenállni


A kikapcsolódásra vágyókra is gondoltak, hiszen esténként animációs programokkal és különböző showműsorokkal szórakoztatják a vendégeket. Aki az aktyv pihenés híve, az pedig igénybe veheti a fitnesztermet, illetve a teniszpályát. A tengerpart a szállodától mindössze 80 méterre található.


Utazzon Törökországba!


-TKL-