Törökország - Érdekességek

Akciós Ajánlatunk - Arabella Hotel ****

Akciós Ajánlatunk - Arabella Hotel ****
A szálloda Incekum településen, Antalya-ban található, 200 szobával várja vendégeit, már 45.900 Ft/fő-től! Arabella Hotel ****
A szálloda a török riviérán található, Alanya városától mindössze 22 km-re. A szállodától 200 méterre homokos, kavicsos tengerpart található, kedvezve a fürdőzőknek. A szálloda környékén több szórakozóhely, és üzlet is van, így akár egy kis felfedezőútra is elindulhatnak a vállakozó kedvűek.

arabella

Az Arabella hotel egyik szobája, balkonnal, légkondícionálóvalA szálloda egy fő- és melléképületből áll, összesen 200 standard szobával rendelkezik. Ezek mindegyike fürdőszobával, televízióval, légkondícionálóval felszerelt, széf is bérelhető hozzá. A szobákhoz balkon is tartozik. Az ellátás a hotelben All inclusive 10.00 – 22.00 óra közöt, melybe reggeli, késői reggeli, ebéd, snack ételek, vacsora, tea, kávé, helyi alkoholos és alkoholmentes italoktartoznak.

arabella hotel

A medence a nap minden szakában rendelkezésre állA szálloda területén megtalálható a török fürdő, a fitneszterem, valamint animációs programokat is szerveznek. A gyermekenek külön gyermekmedence, valamint miniklub áll rendelkezésre. Természetesen a felnőtteknek is kialakítottak egy medencét a hotel udvarán.


Törökország online foglalás


-TKL-