Törökország hírek

Istambul ad otthont az EMITT 2014 Shownak

Istambul ad otthont az EMITT 2014 Shownak
Istambul lesz a házigazdája az EMITT Idegenforgalmi Shownak, mely 2014 január 30. és február 2. között kerül megrendezésre.
Az Emitt 2014 Fair-nek az az elsődleges célja, hogy növelje Törökország egészségügyi, esztétikai, thermál- és gyógy turizmusának népszerűségét. A 2000 négyzetméteres TUYAP csarnokban megrendezésre kerülő show-n helyt kap az egészségügyi ellátás és az egészséges életmód minden területe. 70 országból 60.000 szakember és 140.000 látogató érkezésre számítanak a vásár időtartama alatt. A kiállítás felhívja a figyelmet Törökország egészségturizmusára és célja, hogy ösztönözze az üzleti vállalkozásokat, az egészségügyi intézményeket, kórházakat, klinikákat és gyógyfürdőket, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az egészségturizmusra, mert ezé az idegenforgalmi ágazaté a jövő.

Emitt 2014 Fair
Több mint 140.000 látogatót várnak az EMITT-re Törökországban

Hatalmas lehetőség rejtőzik az egészségügyi turizmusban és az Isztambulban megrendezésre kerülő EMITT Fair ezt kívánja hangsúlyozni. Törökország ideális hely az egészségturizmus szempontjából, hiszen jó a földrajzi elhelyezkedése és erős az egészségügyi infrastruktúrája. Az EMITT vásár az első lépés, hogy Törökország megmutassa magát az idegenforgalmi ügynökségek és vállalatok előtt és bemutassa egészségügyi ágazatait valamint segítséget nyújtson abban, hogy az ország vezető szerepet tölthessen be ebben az ágazatban. Törökország szempontjából jelentős és hosszú távon az ország gazdasága szempontjából is jótékony hatású a turizmus és az egészségügyi turizmus fellendítése.

 

-BT-